вівторок, 26 серпня 2014 р.

Дитинство – чудова країна...


Дитинство – чудова країна. Кожній людині доводиться в ній бувати лише один раз. Згодом стежинка до цієї країни заростає дорослими турботами та проблемами. І даремно шукати цю країну на карті – лише приємні спогади та мрії мають чарівну здатність повернути нас у Дитинство. З раннього дитинства кожна людина звертається до книги, бо саме читання книг збагачує наше життя, робить його більш цікавим і наповненим, допомагає нам через книгу пізнавати світ.

Квітко моя чарівна. Легенди. На читача чекає захоплююча пізнавальна подорож в квіткове царство, а чудові ілюстрації подарують естетичну насолоду. Книга розрахована на широке коло читачів.

Незвичайні пригоди звичайних дітей. Книжка про звичайних хлопчиків та дівчаток які випадково опинилися у чарівних місцях із важливим завданням: допомогти казковим героям здолати злодіїв, розгадати таємниці та віднайти скарби. Якщо Ти хочеш стати учасником цих подій, то збірка казок допоможе тобі приєднатися до захоплюючих мандрів і дивовижних пригод.
Скленіцка С. Малі драконенята так люблять пустувати. Драко-мама і драко-тато нарешті можуть насолоджуватися спокійною і затишною оселею: жодної печерної тварини, ніякого безладу і головне – хороші й слухняні драко-діточки! 
Та як би не старалися четверо драко-діток бути такими, як хочуть батьки, завжди виходить трохи не те. Та що там казати - зовсім не те... 
Копецька О. Мандрівка в книжковий світ. Ця книжка – не просто казка, а передовсім – цікава мандрівка у книжковий світ. І нічого, якщо ви не любите читати, адже у вас буде  надійний «компас» - Книжник, який проведе вас у Книжкову Майстерню. Там ви зустрінетеся з авторами і художниками, які створюють для вас майбутні книги. Також, мандруючи сторінками казки, ви відвідаєте Чарівну Друкарню й дізнаєтеся секретну інформацію від Уляни Василівни про тонкощі дитячих книг. Вам пощастить побувати в книгарні й бібліотеці, познайомитися з цікавими героями.
Світ кличе у мандри! Не гайте часу – хутко читайте.
Іванова К. Мандрівка Макса-Смугастика. Ця книга – чарівна подорож допитливого жабенятка Максі-Смугастика, серце якого переповнене жагою до пригод.
Виноградов О. Пригоди маленького мурашки Геші. Це видання включає чотири казки, в яких розповідається про маленького мурашку Гешу, його друзів та інших мешканців лісу. Ці казки  придумав вранці на дачі для маленького хлопчика Олег Виноградов – лікар, економіст, поет, композитор і виконавець пісень.

Немає коментарів:

Дописати коментар