середу, 13 серпня 2014 р.

Бібліогід сучасної літератури на тему: «Сторінками детективного жанру»

Бібліогід сучасної  літератури на тему: «Сторінками детективного жанру» з використання буктрейлерів провели працівники абонементу для учнів 9-го класу ЗОШ №17.
   
   
         Сорока Ю. Арахнофобія. Арахнофобія – це не лише медичний термін. Арахнофобія – це жах, з яким зустрічаєшся у реальному житті, а він висушує твою душу розумінням: потвора зовсім поряд. Вона чатує. Вона готова напасти у той момент, коли ти очікуєш на небезпеку найменше. І тоді тебе нікому буде захистити. Окрім людини, котра сама пройшла рукотворне пекло й загартувала свою душу у горнилі чужої війни. Отже спробуємо пройти тим шляхом, який пройшов львівський приватний детектив Ярослав Савицький, і осягнути холодну жорстокість, на яку може бути здатною людина.
 
      Лис В. Маска. Дія цього авантюрного історичного роману відбувається на початку XІX століття у багатьох країнах Європи. Він про загадкову «людину в п’яти масках». Цей грабіжник виринає нізвідки й зникає в нікуди. Він з’являється на зібраннях аристократів Польщі, України, Німеччини, Трансільванії, наводить жах на присутніх та здійснює добре сплановані зухвалі пограбування. Аж раптом якийсь сміливець зриває з нього маску...
     Вадченко Н. Переможців не судять. Книга нікого не залишить байдужим. Майстерно створені характери вже через кілька сторінок примушують повністю зануритися у світ складних стосунків жінок, які прагнуть свого щастя у великому місті. Худож­ниця, співачка, журналістка... У романі переплітаються різні долі та прагнення: кохання, успіху, грошей. Правда та омана, пристрасть та зрада, дружба, співчуття... Та знову зрада! Віру у справедливість поновлює невтомна шукачка істини Інна Пономаренко. Роман, створений як соціально-психологічна драма на детективній основі, до останньої сторінки підтримує чи­тацьку увагу. На вас чекають несподіванки! Не зазирайте у кінець – читайте уважно!

Немає коментарів:

Дописати коментар