середу, 17 червня 2015 р.



         Родобудько І. Ґудзик. Фатальна зустріч у мальовничому куточку Карпат змінила життя головного героя Дениса. Він пройшов всі кола пекла в Афганістані, але вижив. Через кілька років ми знову бачимо Дениса, але тепер він – успішний керівник рекламної  компанії. Проте колишнє кохання знову увірвалося в його життя, і все летить шкереберть.
          У цьому романі немає смертей і катаклізмів, але трагічне непорозуміння між головними героями спричиняє драматичні події. Кожен герой книги по-своєму прагне щастя та не вміє цінувати подарунки долі. А тим часом янгол грає маленьким загубленим ґудзиком…

          Роздобудько І. Ґудзик-2. Десять років по тому. Колись він втратив все: кохану людину, смак до життя, сенс працювати в країні, що поволі котиться в прірву…
          Але життя не зупинилося. Улюблені герої знову зібралися разом: Денис, Ліка, Єлизавета Тенецька.
          Десять років по тому…

          Фіалко Н. Повертайтесь, журавлі додому. Новий роман Ніни Фіалко це захоплива історія про становлення у житті молодої дівчини Катерини Приходько. Читачів чекають карколомні сюжетні повороти долі героїні твору, що врешті приведуть її до неочікуваного фіналу.

          Нестайко В. Таємниця Віті Зайчика. Пригоди Грицька Половинки. Автор книги – відомий дитячий письменник Всеволод Нестайко – написав чимало повістей та оповідань для дітей. Його твори несуть у собі особливий заряд довірливості та доброти.
          У цій книжці юні читачі познайомляться з відомими повістями автора «Таємниця Віті Зайчика» і «Пригоди Грицька Половинки» про школярів, їхні веселі та дивовижні пригоди, дружбу, виховання характерів.

          Хлопець на всі 100%. Що цікаво знати хлопчику-підлітку? Як стати впевненим у собі, завжди бути у доброму гуморі, як без проблем спілкуватися з батьками?
          Що потрібно робити, аби розвинути мускулатуру, чим зайнятися у вільний час, як зрозуміти дівчат, як стати своїм у будь-якій компанії та водночас залишатися самим собою?
          На ці й багато інших питань, пов'язаних із формуванням особитості, дає відповідь ця книга.

          Костецький А. Незвичайні пригоди і таємниці. До книги увійшли три казкові повісті «Все – як  насправді», «Мінімакс – кишеньковий дракон» і «Суперклей Христофора Тюлькіна». Кожна з цих казок пригодницька і повна здорового гумору. Герої цих  творів – школярі – опиняються у різних незвичайних, а часом і скрутних ситуаціях, достойно виходити з яких їм допомагає дружба, сміливість та винахідливість.

          Мензатюк З. Таємниця козацької шаблі. Пригодницька повість Зірки Мензатюк – письменниці, яка все своє життя віддає дитячій літературі, лауреату премії ім. Лесі Українки, - не лише захоплює своїм карколомним сюжетом, небезпечною, сповненою випробувань і несподіванок мандрівкою найбільшими українськими замками. Ця книга передусім вчить любити свій край і його дивовижну історію, багату на героїчні вчинки та містичні події.



Немає коментарів:

Дописати коментар