четвер, 16 березня 2017 р.

Діти від природи дуже захопливі натури. І захопити новими знаннями їх дуже просто! Потрібно лише знати місця, де їм буде цікаво і пізнавально одночасно. А головне, куди вони захочуть прийти. Отже, музеї стародавнього Луцька!
 

14 березня 2017 р. працівники відділу абонементу запросили учнів 6-го класу  навчально-реабілітаційного центру ЗОШ №8 здійснити віртуальну екскурсію під назвою «Музеї нашого міста». Цей захід здійснювався в рамках Тижня дитячої книги.


Віртуальна екскурсія була спрямована, насамперед, на те, щоб зацікавити дітей музеєм, як місцем зустрічі з дивовижними предметами, захопливими історіями та яскравими особистостями минулого нашого міста.


Діти віртуально побували: у музеях Луцького історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», Будинку Косачів, Музеї історії Луцького братства, Аптеці-музеї, Волинському краєзнавчому музеї, Музеї Волинської ікони, Музеї археології СНУ ім. Лесі Українки, Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, Музеї технічного прогресу.
Доповнювали розповідь відеоматеріали та книжкова викладка про історію Луцького Замку.




Найбільшу зацікавленість в учнів викликала вікторина, присвячена даній тематиці. Діти відповідали на питання, беручи  активну участь в обговоренні.



На завершення зустрічі, учні поділилися враженнями про те, що дізналися багато цікавого та нового, відкрили для себе нові факти про історію нашого міста!


Немає коментарів:

Дописати коментар