середу, 8 листопада 2017 р.

Осінні читання з Орестою Осійчук



Її знають у світі письменників-фантастів, а твори порівнюють із сагою про Гаррі Потера. Ореста Осійчук, увійшла в літературний світ з романом-фентезі «Айхо, або Подорож до початку». Саме ця книга у 20-ці найкращих дитячих та підліткових творів «Рейтинг критика 2014». А нещодавно письменниця стала лауреатом Загальноєвропейського фестивалю наукової фантастики "Єврокон 2016".
                               


6 листопада 2017 р., в рамках проекту «Осінні читання з Орестою Осійчук»  (Оршулею Фариняк), працівники відділу абонементу запросили письменницю на засідання літературної вітальні «Волинські поети та письменники дітям : Ореста Осійчук» до учнів 6–7-х класів Луцького навчально-реабілітаційного центру, де авторка презентувала нову редакцію першої частина циклу пригод про чотирнадцятирічного хлопчика –  «Айхо, або Подорож до початку».





Книга вийшла у луцькому видавництві «Синя папка» з оновленим дизайном та ексклюзивними ілюстраціями.







На цю зустріч діти чекали з нетерпінням, адже дехто з них вже прочитав книгу.




Молода, талановита, оптимістично налаштована пані Ореста зуміла створити приємну атмосферу спілкування з юнацькою аудиторією, розповідаючи про себе та історію написання твору.






Особливі враження діти отримали від перегляду буктрейлерів, поринувши у фантастичний світ Узбережжя, незвичайних персонажів твору та унікальних пластилінових ілюстрацій до книги.
Діти були дуже активними, цікавилися написанням подальших частин книги.





Присутні висловили велику подяку письменниці за чудову зустріч та бажання прочитати книгу.







         І, наостанок –  автограф-сесія та дружні фото на згадку.



.

Немає коментарів:

Дописати коментар