вівторок, 6 лютого 2018 р.

І знову ми знайомимо вас з новинками відділу абонементу!

Фонд відділу поповнився двома новими книгами найпопулярнішої дитячої письменниці початку третього тисячоліття!


Ролінг Д. К. Казки барда Бідла – це збірка оповідок, написаних для юних чаклунів та чарівниць. Їх століттями читали малюкам на ніч, і тому, скажімо, «Стрибучий казанок» і «Фонтан фортуни» не менш популярні серед учнів Гоґвортсу, ніж «Попелюшка» чи «Спляча красуня» серед дітей-маґлів.
Бідлові оповіді багато в чому нагадують наші казки: у них завжди винагороджуються чесноти й карається лиходійство. Проте помітна й одна істотна різниця. У маґлівських казках головний герой чи героїня потрапляють у халепу через чари… Отож, читайте та діліться враженнями від прочитаного зі своїми однолітками!

Ролінг Д. Фантастичні звірі і де їх шукати – це ілюстрована енциклопедія загадкових та дивовижних істот, які населяють чарівний світ Джоан Ролінґ.
Невеликі відступи та історичні довідки, а також короткий опис і характеристика таких звірів, як акромантула, вогнекраб, діріколь, ерклінґ та багато інших, наповнюють сторінки цієї книги.

 

Пропонуємо три нові книги одного з найвідоміших авторів Великобританії! В Україні його творчість добре знана завдяки книзі «Чарлі і шоколадна фабрика».
Дал Р. Матильда ; Джеймс і гігантський персик ; ВДВ



Нестайко В. Одиниця з обманом ; Двадцятка з хвостиком ; Пригоди Грицька Половинки, або Інопланетяни з 5-го класу  – ця книга – класика української літератури. Вона включає повісті та оповідання для дітей середнього шкільного віку.
У чудово ілюстрованій книзі на вас чекають веселі пригоди учнів 4 – 5 класів, де є над чим посміятися.



Енциклопедія для юних леді – Яка дівчинка не мріє стати у майбутньому справжньою леді? Навчитися бути чемною, привабливою і приємною в спілкуванні з людьми? І починати працювати над собою слід якомога раніше. Повірте, ця книга стане для вас, дівчатка, першим кроком до успіху!



Родарі Д. Торт у небі Казочки про Алісу познайомлять дітей з маленькою витівницею, яка весь час кудись потрапляє – то в чорнильницю залізе, то в книжку з малюнками, а якось їй довелося побувати навіть… у мильній бульбашці!

І це лише невелика частина книжкових новинок, які ми можемо вам запропонувати! Заходьте до нас, ви будете приємно здивовані!

Немає коментарів:

Дописати коментар