понеділок, 22 жовтня 2018 р.


Агов, друзі, ми отримали нові книги! Поспішайте до нас у відділ абонементу, отримуйте книги і насолоджуйтесь читанням!

Бачинський А. Ватага веселих волоцюг Нова повість для підлітків відомого українського письменника розповідає про пригоди трьох друзів, яких називають Ватагою Веселих Волоцюг.
Віт, Влад і їхня подружка Васька вирушають у небезпечну вилазку підземеллями Львова, аби на власні очі побачити підземну річку, але навіть собі не уявляють, до яких карколомних наслідків це призведе. Чи зможуть друзі відшукати містичну угоду з дияволом та допомогти таємничому незнайомцю з підземелля? Про це і не тільки ви дізнаєтеся, прочитавши цю захопливу книгу.


Рутківський В. Бухтик з тихого затону Це перша частина казкової трилогії про зворушливу дружбу школярів Сергійка й Олі з дивовижним підводним створінням Бухтиком. Цей незвичайний герой, блискуче вигаданий письменником і чудово зображений художником Р. Попським, просто приречений на читацьку любов і успіх.



Погутяк Г. Втеча звірів або Новий бестіарій Чому звірі покидають людей і відпливають на чарівному кораблі? Адже наша Земля така велика… На ці та інші питання ви знайдете відповіді у казковій повісті талановитої української письменниці.
Моральна чистота, вроджена доброта, гармонійність стосунків із природою, тяжіння до відновлення втраченого у «Всесвіті Ладу» – основа цього твору.
Цю книгу можуть читати як діти, так і дорослі.



Лялька. Оповідання про дитинство Збірка короткої прози сучасних українських письменників: Г. Крук, Д. Матіяш, Л. Денисенко, О. Луцишиної, М. Кіяновської, Л. Таран, І. Савки, В. Амеліної, Д. Бату, Г. Вдовиченко, І. Андрусяка.
13 різних історій про час і стан, коли лялька – найліпша приятелька, дерева високі-високі, а звичайні речі перетворюються на казкові.
Ці твори – яскраві та щемкі, ніжні, а часом й болісні. Вони про світ дитинності, коли все бачиться й сприймається так по-особливому.



Пропонуємо вашій увазі збірки поезій сучасної талановитої української письменниці з Бродів, що на Львівщині Світлани Антонишин: «Свіча-до-ля», «Знак Сизифа» та «Падіння скелі».
С. Антонишин багато пише про Україну, розкриває велич української мови, її неосяжні можливості. Читаючи її поезію, ви відчуваєте, як мало ми знаємо про рідну мову! І знову, і знову будете зачаровуватися дивними можливостями поетеси відчувати стан нашої душі, нашого буття, описання природи та її вічного руху.
«Степова Еллада». Україна…
Кров з холодним стронцієм навпіл…




Немає коментарів:

Дописати коментар