середа, 29 травня 2019 р.

Драйвуй з новою книгою в ритмі літа!



Цілком можливо, що читання здається сьогодні вкрай незручним заняттям порівняно з комп’ютерними іграми та переглядом фільмів. Але читати книжки зараз набагато зручніше ніж це було десять, сто, тисяча років тому.
Бібліорозваги “Мандруючи у книжковий світ”, проведені працівниками відділу абонементу разом з вихованцями пришкільного табору ЗОШ №3 28 травня, допомогли молодшим школярам зрозуміти, що книга – це знання, вона відкриває віконечко у кольоровий світ фантазій, пригод, вражень…
Діти ознайомилися з будовою книги, бережливим відношенням до неї, правилами користування бібліотечною книгою, прислів’ями та приказками на відповідну тематику. Особливе захоплення школярі отримали, беручи участь у вікторині про книжковий світ. Працівники абонементу, застосовуючи мультимедійну техніку, познайомили дітей із сучасною рекламою книг: буктрейлерами, відеороликами. Незабутнє враження справила на них літературна виставка, на якій були представлені дитячі книги на різноманітну тематику, смаки та уподобання. Стало зрозуміло, що читати не нудно, а дивовижно!











Немає коментарів:

Дописати коментар