пʼятницю, 14 червня 2019 р.

А ми знову отримали нові книги! Чекаємо у відділі абонементу!


 
Каллан Д. К. Школа паризького шарму
У чому секрет привабливості французьких жінок? Джеймі Кет Каллан стверджує, що вся справа у чарівності, чи то пак шармі. Ця риса настільки багатогранна, як і сам дух Франції!
Ця книга допоможе дещо відхилити завісу таємничості та повчитися у француженок адекватного ставлення до самих себе та самовдосконалення, до одягу та поняття вишуканості, флірту як засобу спілкування та інших моментів, що можуть змінити життя будь-якої жінки і зробити його справді унікальним. При цьому французька чарівність ніяк не пов’язана із тим, скільки у вас грошей чи наскільки ви вродливі.
Це шлях перетворення, подолавши який ви почуватиметеся впевненими, красивими, сильними і розумними – настільки, що про ваше життя з упевненістю можна буде вигукнути: «Tres charmant!»
 
Гресь А. Дівчата та хлопці: виховувати по-різному?
Кожна дитина унікальна, не така, як усі. Хлопчики та дівчата в ранньому дитинстві здаються такими схожими одне на одного, але насправді спільного не так і багато. Чи потрібно змалку нав’язувати поширені в суспільстві стереотипи щодо статі?
Книга, що допоможе батькам зрозуміти свою дитину та виховувати її щасливою!
 
Петрановська Л. Таємна опора Як формується прив’язаність до батьків від дитинства до підліткового віку? Як стати для сина або дочки міцною і при цьому таємною опорою і виростити їх упевненими й самодостатніми? Що краще: ранній розвиток або природне опанування навичок, дитячий садок або виховання бабусі, свобода або контроль? На ці та інші запитання, якими переймаються батьки, відповідає, ґрунтуючись на науковій теорії прив’язаності, Людмила Петрановська. У цій книжці ви неодмінно знайдете потрібні відповіді й зможете не лише зрозуміти, що стоїть за дитячими розпещеністю, агресією, важкою вдачею, а й зрозуміти, чим допомогти своїй дитині, щоб вона росла й розвивалася, не марнуючи сил на боротьбу за вашу любов.
 
Чернієнко Ю. Помста В центрі історії – старшокласниця Міра, яка мріяла знайти друзів, кохання, а її натомість дні були переповнені сльозами від пережитих знущань. І настала мить, коли Міра наважилася помститися тим, хто не давав їй змоги бути собою. Ніхто не думав, що непримітна дівчинка одного разу поведе себе так рішуче й безкомпромісно. Ніхто не знав, що з ними буде: натисне вона кнопку вибухівки чи ні. Життя вимірювали миттєвості. Кожен по-своєму відчув його ціну і поводився так, яким був насправді. Кожен почув від неї те, чим увігнався в її травмовану пам’ять.
 
Баржавель Р. Чарівник Ця книгаодин із найдовершеніших переказів легенд про короля Артура і лицарів Круглого Столу, їхні пригоди під час пошуків Ґрааля, чарівника Мерліна, що сприяв тим пошукам, і різноманітні дива, про високе кохання лицаря Ланселота і королеви Ґвеневри, лиху фею Моргану та її витівки й т. ін. Автор, крім того, майстерно використав додавання певних елементів сучасності, які лише увиразнюють оповідь, наближаючи героїв давнини до читача. Найкращий твір для підлітків і кожного, хто хоче поринути в чарівний світ пригод і романтики.
 
Мозаїка світової літератури : кн. для читання в дошк. зал. і родин. колі
Ця хрестоматія є логічним продовженням збірки «Українська мозаїка» та призначена для читання та розповіді дітям дошкільного (від 3 до 7 років) віку.
Вона містить зразки усної народної творчості різних народів, твори найвідоміших письменників багатьох країн світу, коротку біографічну інформацію про них. Пропоновані матеріали відповідають вимогам чинних програм розвитку, виховання і навчання дітей раннього і дошкільного віку.
Видання адресоване батькам і педагогам дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, також стане у пригоді студентам вищих навчальних закладів педагогічного профілю – майбутнім педагогічним працівникам дошкільної освіти.
 
Гайштут О. Г. Шахи для початківців Видання адресоване для тих, хто робить перші кроки на шляху опанування шахами.

Немає коментарів:

Дописати коментар