вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Агов, друзі! Відділ абонементу пропонує для вас нові книги!

Рижко О. Мишоловка Четверта повість письменниці й експертки підліткового читання – ще глибший погляд на відносини в добу технологій. Втікаючи від випробувань реальністі у віртуал, головна героїня – Торі – потрапляє в ситуацію, яка могла стати для неї фатальною. У її однокласників – свої проблеми.
Бурлака О. Поцілунок був не останній Книжкова новинка – романтично-драматична історія про головну героїню повісті Льолю, яка не залишить байдужим ні сучасних тінейджерів, ні їхніх батьків.
Через неприємні обставини в сім'ї Льоля змушена перейти з престижного ліцею у звичайну школу на окраїні міста. Клас зустрів її непривітно, а зграя зухвалих хлопців, від яких усі потерпають, жорстоко знущається і з неї. Миритися з цим Льоля не може й оголошує їм «війну». Та на свою голову закохується в одного з них…
Воронина Л. Таємне Товариство Блазнів, або Балансування на краю прірви
Хіба можна було уявити, що головний герой книги Клим Джура та його друзі з потраплять у пастку під час циркової вистави? Підступні прибульці-синьоморди, які хочуть підкорити Землю, цього разу замаскувалися під клоунів та відволікають увагу публіки фокусами і дивовижними виступами дресированих тварин. І ніхто з глядачів не підозрює, що їх збираються перетворити на слухняних зомбі, готових виконувати будь-які накази чужопланетних хижаків. Єдина людина, котра володіє мовою прибульців і може читати їхні думки, це Клим.
Войтенко О. У світлі світляків Це друга книга роману-фентезі української письменниці.
У світі, де панують тиша, холод і пітьма, де більшість жителів спить не прокидаючись, спокій може порушити не так багато подій. Хіба що повідомлення, яке надходить невідомо від кого, невідомо звідки і невідомо як. Повідомлення, яке Єва-Ліза, Тім і Макс так довго чекали. Повідомлення, яке змусить їх покинути свій дім, за межами якого на них чекає лише невідомість і далека дорога.
Terra інклюзія 2019: зб. інклюз. оповідань : твори переможців та фіналістів Міжнар. літ. конкурсу «Коронація слова» у категорії спец відзнаки «Інклюзивні оповідання» Terra інклюзія»
Ця збірка – унікальний інструмент суспільної комунікації, вакцина порозуміння та сприйняття. Інклюзивна книга, яка формує позитивне сприйняття людей з інвалідністю.
Оповідання збірки – абсолютно різні за літературним відтворенням, але вони об’єднані любов’ю, спрагою до життя, силою людського характеру та волі. Життєві обставини у всіх літературних героїв різні, але всі вони прагнуть жити гідним повноцінним життям. Сила людини попри обставини та можливості, незалежно від віку та статі. Серед оповідань збірки читачі різного віку та літературних уподобань знайдуть собі «свій» твір.

Немає коментарів:

Дописати коментар