вівторок, 19 листопада 2019 р.

Друзі, а ми знову раді здивувати вас книжковими новинками! Завітайте у відділ абонементу!



Мензатюк З. Ангел Золоте Волосся Що може розрадити дівчинку, життя якої складається з самих неприємностей? І вчителька раз у раз записує зауваження у щоденник, і однокласники дошкуляють, і тато не їздить на крутому джипі. Але найгірше – братикові потрібна операція, тому батькам, напевне, доведеться продати квартиру… Тут допоможе хіба диво. Справжнє. Як-от поява Ангела Золоте Волосся, який навчить бачити добро навіть у щоденних клопотах і щиро вірити в те, що життя насправді прекрасне.

Джонс Д. В. Девять життів Крістофера Чанта Чергова книга із серії фантастичних романів відомої британської письменниці.
Спершу Крістофер думав, що він звичайнісінький хлопчик, якому сняться незвичайні сни. Як тільки він заплющував очі, починалися дивовижні мандри в інші світи. Там у нього з’явилися справжні друзі: добродушний Такрой і дивна дівчинка, яка називає себе богинею Ашет, а ще дикий кіт Трогмортен. Що чекає на Крістофера у наступному сні, окрім цікавих та небезпечних пригод ціною в наступне життя? І що пов’язує його насправді з тими дивними снами та Крестомансі, якого називають найсильнішим чародієм усіх паралельних світів?

Матолінець Н. Академія Аматерасу Головній героїні Рендалл відверто не щастить: її життя летить шкереберть, а сама вона опиняється в химерній Академії Аматерасу, куди приходять душі гордих богів, перероджуючись у нескінченному русі Колеса Долі. Тут могутні сили дрімають до часу, коли озвуться на поклик Слів, а нові знайомі приховують таємниці, яких небезпечно торкатися. Та шляху назад для Рен немає, бо вона мусить відшукати відповідь на запитання, яке дзвенить у голові: «Хто ти, Рендалл Савітрі?
Це історія про те, що найзапекліші битви – завжди з собою, найважливіші подорожі – у глибини власної душі, а любов і дружба варті того, щоб виходити за межі своїх можливостей, стіни законів та навіть за грань життя і смерті. Адже не треба бути могутнім богом, щоб бути людиною.

Зустрічайте нові книги пригодницької серії «Хроніки Архео» польської письменниці А. Стельмашик.
«Скарб  атлантів» – Сонце, золотий пісок і смарагдове море… Ах!.. Канікули в Греції просто прекрасні! Зараз-зараз, але звідки тут стародавня гема? Хто цей професор Флемінґ? І чому Мойра Родіті наступає героям на п’яти? Брат і сестра Островські знову вирушають на пошуки скарбів. Звісно, їх супроводжуватимуть Ґарднери і пані Офелія…
«Секрет великого магістра» книга-квест, що занурить вас у часи Середніх віків, наповнених небезпекою, загадками та випробуваннями. У супроводі сміливих і допитливих героїв вам випаде нагода дізнатись історію відомого лицарського ордену, таємниці якого здивують і підлітків, і їхніх батьків.

Метт Гейґ – один з найпопулярніших сучасних авторів, чиї твори перекладено більш ніж 25 мовами. Знайомтеся з його чудовими книгами «Хлопчик на ім’я Різдво» та «Дівчинка, яка врятувала Різдво» з серії «Різдвяні історії».
Ідея книги «Хлопчик на ім’я Різдво» з’явилася після того, як син письменника  запитав його, яким був Санта-Клаус у хлопчачому віці.
Пізніше з’явилася нова казкова історія про дівчинку Амелію, яка врятує Різдво. Чи всі ці нещастя випадкові? Чи хтось прикладає зусиль аби нашкодити Різдву? Ви дізнаєтеся, коли прочитаєте книгу. Але Різдво треба рятувати!
На сторінках книг ви зустрінетеся з оленями, ельфами, тролями, піксі та  розбійниками… І, звісно, на вас чекають багато жартів та святковий фінал.
Книги доповнені дотепними та емоційними ілюстраціями художника Кріса Моулда.

Немає коментарів:

Дописати коментар