середу, 4 грудня 2019 р.

А ви цікавитеся книжковими новинками! Завітайте у відділ абонементу!


 
Кідрук М. Заради майбутнього За словами автора, – «Це збірка різних історій». У ній є все: горор (або жахи), техно, містика, гостросоціальні та гумористичні оповідання. Не раз упродовж читання у вас паморочитиметься голова від зміни настрою та темпу оповіді. Але зрештою, хороша збірка оповідань якраз і має вражати своєю неоднаковістю, інакше це вже буде не збірка…
Просто перегорніть першу сторінку і почніть і вам усе стане зрозуміло.


Гокінг С. Найкоротша історія часу Легендарна книга! Світовий бестселер вперше українською.
Стівен Гокінґ – науковець, відомий своїми дослідженнями в астрофізиці. Хвороба прикувала його до інвалідного візка, але не зломила дослідницького духу. Він читав лекції, популяризував наукові знання, знімався в наукових фільмах.
Це скорочене й доповнене новими відкриттями в науці перевидання бестселера «Коротка історія часу», який розійшовся по світу накладом понад 10 млн примірників! Ви дізнаєтесь про появу Всесвіту, чорні діри, теорію суперструн і квантову механіку.
Твір написано живою мовою і розрахований на широке коло читачів без академічних знань з фізики.


Вермонд К. Таємне життя грошей: дит. путівник світом готівки Ця книга містить багато відповідей на дуже складні запитання: чому потрібні гроші? А чи можна без них обійтися? Що таке інфляція і добре це чи погано? Чому потрібно заощаджувати і як це робити? Як вберегтися від шахрайства? При цьому жодне речення не є цитатою «нудної академічної книжки» – все написано мовою зрозумілою для дитини.


Касдепке Г. Велика книга почуттів  Ця книга ніби довідник з людських почуттів і моральних цінностей, і водночас – збірка оповідань про виховательку пані Мілку та групу дітей із дитячого садочку. Пані Мілка веде у дитячому садку незвичні заняття – заняття, на яких розповідає про різні почуття.
Буває, що емоції керують нашими діями, буває, що вони заважають нам розуміти інших. Звичайно, навчитися контролювати почуття і «включати» чи «виключати» їх за бажанням – неможливо. Але впізнавати свої чи чужі почуття можна, можна говорити про них, можна співчувати і розуміти тих, хто поруч.


Сердюк М. Ілон Маск Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» – унікальний проект, який сприяє якісному дозвіллю батьків і дітей. Книгу написано в захопливій і доступній формі, що зробить процес читання улюбленим і корисним дозвіллям. Ви поринете у неймовірний світ пригод та відкриєте для себе життя головних героїв – видатних людей усіх часів.
Як не стояти в черзі до банку? Як подолати довгу дорогу за 15 хвилин? Як відправити власний автомобіль у відкритий космос? Як врятувати Всесвіт? І чому люди обов’язково мають вийти за межі Землі? Відповіді на ці запитання знає інженер і бізнесмен Ілон Маск, якого називають генієм сучасності.


Далай-Лама, Десмонт Книга радості: вічне щастя в мінливому світі Світові духовні лідери, лауреати Нобелівської премії миру діляться секретами, які допоможуть поглянути на себе і власне життя по-новому. Автори навчать, як досягти духовної гармонії, розкажуть про причини виникнення негативних емоцій і про те, як давати їм раду.
Радість закладено в кожному з нас, це почуття не залежить від соціального статусу, матеріального добробуту, сім’ї чи кар’єри. Стань щасливішим уже сьогодні!
 
Щерба Н. Часодії У VI-ій, завершальній, книзі циклу розкриються всі найважливіші секрети і ми нарешті дізнаємося, на чиєму боці сам Час!
На головних героїв чекають неймовірні випробування. Наближається фатальна мить – вирішальна битва за трон Часу. Зодче Коло збентежене: Василина Огнєва стала ученицею Астрагора, запеклого ворога всіх ефларських часівників, Феш Драгоцій безслідно зник, і невідомо, що очікує ключників у майбутньому. І тільки Астрагор упевнений у своїй долі та стрімко прямує до найголовнішої мети, залучаючи союзників і розбиваючи ворогів. Чи вдасться Василині врятувати свого друга? Яка доля судилася її батькові, Нортону Огнєву? Ким же насправді є Родіон Хардіус і які ще таємниці зберігає Розколотий замок?

Немає коментарів:

Дописати коментар