четвер, 25 квітня 2024 р.

День Макса Кідрука

Один з найкрутіших сучасних авторів не тільки в українській літературі, а й в світовому наукпопі. Без перебільшення. Сьогодні ми не змогли всі книги Кідрука запропонувати читачам на виставковому стелажі, бо їх беруть читати: зранку на стелажі було 17 книг, на вечір – 9. Розмели, як гарячі пампухи). І смаки у читачів щодо романів письменника - такі різні. Одному  читачеві дуже імпонують його романи-подорожі, він кайфує від кідрукових «Навіжених» і ще може виокремити  «Там, де немає Бога». Інші в захваті від трилерів, пригод і таємниць у «Твердині» і «Не озирайся і мовчи». «Колонію» взагалі годі застати наявною в абонементі. Останню книгу «Теорія неймовірності» якраз будем купувати.

На початку квітня Максу стукнуло 40. І хай він знає, що до цього віку він створив стільки і таке, чого інші письменники не могли за довге своє творче життя. Тому, читачі вітають Кідрука, технотрилери читають, про колонізацію Марса думають і чекають його наступних презентацій. А вони у нього фантастичні! Хай-но скінчиться війна. Бо зараз і митці працюють для перемоги.

Одним словом, таке: за опитуванням наших читачів у квітні найулюбленішими романами Кідрука вибрано: 1 – «Твердиня»  2 – «Не озирайся і мовчи» і «Колонія» 3 – «Там, де нема Бога» і «Жорстоке небо» 4 – «Доки світло не згасне назавжди».

 Як тільки буде зустріч з письменником, презентація його нової книги – все кидайте і йдіть. Не пошкодуєте!) Це завжди цікаво, пізнавально і весело.


Немає коментарів:

Дописати коментар