середу, 23 червня 2021 р.

Знайомтеся ще з одним цікавим виданням від Українського інституту книги

Роман «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш жанрів: психологічного трилеру, соціальної драми, наукової фантастики та горору з містикою.

Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися.

Герої книги сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим…

Особливою фішкою книги є мобільний додаток, створений командою автора спеціально до цієї книги. Додатком передбачено можливість перегляду інтерактивної обкладинки книги, ведення чату з персонажем та перегляд локацій, у яких відбуваються події роману. Необхідно відкрити додаток, натиснути на іконку камери, навести на обкладинку або ж на символи в книзі та поринути в світ доповненої реальності.

Прочитайте книгу, заповнюйте гул-форму з QR-кодом і залишайте свій відгук, розміщений на обкладинці книги. Так ви допомагаєте нам ставати кращими!


Немає коментарів:

Дописати коментар