вівторок, 6 липня 2021 р.

Запрошуємо ознайомитися з неймовірно цікавими та захоплюючими новинками від Українського інституту книги

Серія «Порадник підлітка» зацікавить не тільки підлітків, а й вчителів та психологів, адже піднімає різноманітні питання виховання молоді.
Книга «Як стати кимось» розповість як йти до своєї мрії. Як вибрати найкращу професію? Що робити, коли не знаєш, чим хочеш займатися? Як відкрити у собі таланти?.. Познайомить з найцікавішими професіями та історіями відомих людей, які довели: все неодмінно вийде, головне, сильно того прагнути! Читайте, пробуйте та будуйте своє майбутнє!
 
А ось серія «Порадник для дівчат»  підіймає суто дівочі питання: судіть самі «Як витримати хлопців і не з’їхати з глузду». Авторка цієї книги польська письменниця А. Чольвіньська- Школік.
Рекомендуємо цю книгу кожній дівчині! З неї ви дізнаєтеся, якими хлопці є насправді і чому саме такими? Окрім того, тут ви знайдете відповіді й на інші запитання, які цікавлять вас щораз більше: про що і як розмовляти з хлопцем, як поводитися на побаченні і вгамувати у собі вир суперечних почуттів.
Книга допоможе стати більш впевненою, мудрою, адже в ній не тільки про хлопців! Яскрава, цікава, а головна дуже корисна зручного формату, яку завжди можна прихопити з собою. Вона ще й мотиватор!
Не забувайте заповнювати гул-форму з QR-кодом, розміщену в книзі, так ви допомагаєте нам ставати кращими!

Немає коментарів:

Дописати коментар