вівторок, 13 липня 2021 р.

Сучасна європейська підліткова література від Українського інституту книги

 

Відома польська письменниця Анна Лачина знайома нашим читачам перш за все, як авторка підліткових соціально-побутових романів, у яких вона намагається описати та розповісти про життя молоді. Саме тому на сторінках її романів часто можна зустріти найактуальніші проблеми підлітків та юнацтва та можливі варіанти вирішення тих чи інших важливих для кожного питань.

Пропонуємо вашій увазі дві її захоплюючі книги : «Фактор кохання» та « Кохання під зіркою Сіріуса».

Головні героїні книг – дівчата Патриція та Магда – мріють про палке романтичне кохання. Кожна з них знаходить собі хлопця-друга по своєму: хто в реальному житті, а хто в інтернет-просторі. І хоч події, подеколи бурхливі та таємничі, розвиваються по-різному, проте дівчат, як і сучасних підлітків, хвилюють ті самі гострі питання: як «розгадати» свого друга? Як побороти власні страхи та комплекси і виявити почуття? Як бути самою собою і сприймати всіх такими, якими вони є? Як же в цій круговерті відшукати своє кохання? І як не проґавити його, адже часто воно ховається зовсім не там, де ми його шукаємо?

Кожна з цих книг має зелену наліпку від Українського інституту книги. Тому, після їх прочитання, скануйте QR-код, заповнюйте гул-форму та залишайте відгук. Так ви допомагаєте нам ставати кращими! 

Немає коментарів:

Дописати коментар