пʼятницю, 10 червня 2022 р.

"Це дуже добре, Що в житті є друзі!"

 


Пам’ятаєте приказки про друзів і дружбу? Дружба дорожча за золото; У лиху годину пізнаєш вірну людину; Товаришів багато, а друг - один; Людина без друзів, як дерево без коріння.

      Тих приказок - сотні. А чому? А тому, що дружба, любов, емпатія, співпереживання, взаємопоміч і взаємопідтримка - це те, на чому тримається світ, люди, держави. Людство.

      Тому то 9 червня в День друзів ми завітали до давніх наших приятелів - вихованців реабілітаційного центру "Джерело життя" з музичною годиною "Це дуже добре, що є в житті є друзі".

      Ми разом говорили про друзів, про домашніх улюбленців-тваринок, про міста-побратими, про дружні країни, які під час нашої праведної війни з рашизмом стали з нами одним визвольним фронтом і допомагають зброєю, прихистком по всьому світу для українців-біженців. І, звичайно ж, слухали і разом співали пісні, які зараз знають люди на всіх континентах, ні разу не чувши до цього часу українську мову. Наші молоді друзі читали вірші, прислів’я та приказки про друзів та дружбу.


       Ми добре провели разом час. Бо,знаєте, наші безцінні читачі, стара дружба не ржавіє! Вона робиться золотом і в тяжку годину, і в радісний час! Всіх наших друзів вітаємо і кличемо до нашого відділу вибрати добру книгу для читання.  







Немає коментарів:

Дописати коментар