понеділок, 16 червня 2014 р.

У відділі  абонементу створено дитячий куточок для малюків-читачів. Тепер дорослі можуть спокійно вибирати книги, не турбуючись про те, куди б на цей час подіти своїх нащадків: можна брати їх з собою.
      Зовсім маленьким тут пропонують яскраві іграшки, більш дорослим - цікаві книжки.
 
  
       Усі казкові пригоди, про які розповідає  відома українська письменниця Надія Гуменюк в книжці «Шуршик В. та інші», трапилися в Яринчиному саду. Сад цей, подарований дівчинці дідусем, незвичайний – іноді він стає чарівним часовим коридором, дивовижним переходом, через який дівчинка потрапляє у різні світи. В кожній з десяти філософсько- пригодницьких казок із захоплюючими сюжетами та незвичайними героями утверджується думка: для гармонії нашого світу дуже важливі і квітка, і цвіркунець, і равлик, і дерево, і людина, і вільна щаслива країна – всі вони у Всесвіті єдині, неповторні та всі потребують любові, розуміння і турботи.
      Гридін С. «Федько в пошуках скарбів». Хто в дитинстві не мріяв про скарби? Хто не ховався від жаху під ковдру у темній кімнаті, слухаючи страшні оповідки? У кого не бігали мурашки по шкірі від передчуття зустрічі з невідомим? Це був ти!? Тоді саме для тебе ця книга!
     Третя історія про неймовірні пригоди Федька – справжнісінького, зовсім не підступного, а кумедного та дуже милого комп’ютерного вірусу. Куди на цей раз занесе Федька разом з його незмінними друзями-школярами?
         Познайомся з новими героями, поринь у вир пригод РЕАЛЬНОГО світу!
      Кокотюха А. «Таємниця зміїної голови». Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої, котрі одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають на мальовниче Поділля. Тут є старовинний княжий замок і похмурі лабіринти підземних печер.
       Колись у цих краях гуляв народний месник Устим Кармелюк. Вороги називали його розбійником. І десь там сподвижники Кармелюка заховали великий діамант небаченої краси. За скарбом, звісно, полюють лихі люди. Вони хочуть забрати собі не лише діамант, а й увесь замок. Чи вдасться нашим героям – Данилові, Богданові, Льоньці та їхнім новим друзям – випередити злодіїв і врятувати замок? Чи зможуть вони розгадати усі розбійницькі загадки? Що цього разу учворить шалений страус на прізвисько Футбол?

Немає коментарів:

Дописати коментар