вівторок, 2 грудня 2014 р.



           Корній Д. «Щоденник мавки». Наче грім серед ясного неба була для Магди зрада чоловіка. Все її життя миттєво розпалося, як картковий будиночок, мало не розчавивши її. Проте втрата себе колишньої стала для Магди водночас її новим народженням...  Відтепер вона Мавка, чарівна й нещадна, жінка, яка підкорює чоловіків і розбиває їхні серця, міцно зачинивши двері у власне...  Але, мабуть, сама доля вела Магду-Мавку крізь життєві перешкоди та пекло випаленої душі, щоб одного разу спекотними вулицями Києва привести до Нього...
          Фіалко Н. «Зламані жоржини». Роман  оповідає непросту долю вчительки Галини Павлівни Ковальчук. Карколомний сюжет, несподівані повороти долі головної героїні, заплутані життєві ситуації саме це вирізняє даний твір з-поміж інших жіночих романів. Для широкого загалу читачів.
          Роздобудьмо І. Ірен Роздобудько в своїй новій книзі переконує нас, що «світ малий», та пропонує змінити картинку і відкрити двері до іншої реальності. Саме це є найпривабливішим у мандрах – перестрибнути часову прірву і потрапляти в невідоме. Варто налаштуватися на трансляційні хвилі, які охоплюють в кожній незнайомій місцевості, і тоді заговорить і каміння...
          Романчук Л. «Гравітація». Нова книга Лесі Романчук сповнена гри, вигадки та ... життєвості. Хитросплетіння долі, кохання і зрада, гріх і покута, гармонія та дисгармонія все переплелося в калейдоскопі подій, простору і часу. Перед нами містичні та цілком реальні герої, минуле і теперішнє, реалізм і романтизм, приземленість і символічність. 


     Белів Л. Імя дитини в українській родині. Ім’я надається людині при народженні й супроводжує її все життя. Кажуть, що ім'я навіть визначає долю людини. Так це чи ні, у будь-якому разі вибір імені для дитини є справою серйозною і відповідальною. Добре, коли батьки підходять до цього питання з повагою до тисячолітніх традицій, з бажанням і надією, що вибране ім’я личитиме їхній дитині, буде їй самій до вподоби. Ця книжка допоможе вам вибрати ім’я, гідне вашого сина чи доньки, онука чи онуки. Ви знайдете тут стислий огляд історії імен українців, християнський календар імен, а також словник, в якому можна вибрати конкретне ім’я, довідатися про первісне значення імені та ознайомитися із його скороченими й пестливими формами, які мають особливу популярність у приватному та сімейному спілкуванні.
          Лукащук Х.»Казка про майдан».  Зараз у багатьох виникає питання: як говорити з дітьми про драматичні події, які пережила наша країна, відстоюючи прагнення людей жити в оновленому суспільстві. Про Майдан було і буде багато видань. А це – книга для маленьких, які все бачать, розуміють і по-своєму сприймають. «Казка про Майдан» перша спроба говорити з малими дітьми про складні речі  виражальними засобами казки. Автор – Христина Лукащук – створила не лише тест, а й дуже символічні, сповнені архетипів та глибинних сенсів, малюнків. А ікона, що на обкладинці, яку намалював Роман Зілінко, буде дітям служити ще й оберегом.
        «Найцікавіше про котів». У книзі зібрано все найцікавіше про котів: цікаві факти давнини та сьогодення, таємничі історії про міфічних котиків, захопливі вірші, оповідання й казки. Милі фотографії та яскраві картинки неодмінно потішать юного читача, який у захваті від котів. Дитина дізнається багато нового про цих дивовижних тварин і зможе похизуватися знаннями перед друзями. Видання призначене для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.

       «Найцікавіше про собак». У книзі зібрано все найцікавіше про собак: цікаві факти давнини та сьогодення, таємничі історії про міфічних собачок, захопливі вірші, оповідання й казки. Милі фотографії та яскраві картинки неодмінно потішать юного читача, який у захваті від собак. Дитина дізнається багато нового про цих дивовижних тварин і зможе похизуватися знаннями перед друзями. Видання призначене для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар