понеділок, 26 грудня 2016 р.


Савка І. «Шипшинове намисто». Герої цих новел – прості звичайні люди, зі складними, часто поламаними долями і зраненими душами. Їхні історії нанизуються одна на одну і творять справдешнє шипшинове намисто – червоного кольору кохання, з гострими колючками болю, розчарування, втрати. У цих новелах так багато правди життя, як у самому житті. І стільки ж любові до людини.

Захарченко О. «Вертеп. Роман про майдан». Кожне історичне дійство відбувається на двох поверхах вертепу. На верхньому – героїзм, зрада, самопожертва та національні символи. На нижньому – прості людські взаємини: нерозділена любов, дитячі пустощі, відчай, дрібні шахрайства і задавнені комплекси. Обидва поверхи нероздільні.


Романчук-Коковська Л. «Благословен, хто йде». Цей незвичний, незвичайний роман, що має ознаки історичної драми, життя, філософської притчі, - сповнений пригод, духовного пошуку, становлення душі, пізнання Господньої благодаті. Він перший із серії романів Лесі Романчук-Коковської, що натхненні сакральним змістом. Він перший і єдиний про першомученицю Теклю – покровительку Тернополя.

Немає коментарів:

Дописати коментар