вівторок, 13 червня 2017 р.

Знайомтесь – нові книги!



Новий навчальний посібник викладачів СНУ ім. Лесі Українки М. Фенко та З. Мацюк «Красномовство» познайомить студентство та викладачів вузів з новими можливостями комунікативно-мовленнєвого уміння ораторського мистецтва.       
У посібнику, відповідно до хронологічних подій та історичної достовірності фактів класичного й сучасного ораторського мистецтва, подано знання про риторику як науку та мистецтво, її історію розвитку, правила і норми спілкування, вимоги до мовленнєвої поведінки тощо.

Воронина Л. Смак олімпійського золота. У кожного видатного спортсмена – своя історія успіху. Адже для того, щоб досягти великих перемог, недостатньо мати талант – його треба повсякчас розвивати, долаючи найрізноманітніші перешкоди й гартуючи характер. Так, як це зробила славетна олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з веслування на байдарці Інна Осипенко-Радомська. Про її дитинство, сповнене гарячої жаги до спорту, захоплююче розповідає в цій книзі відома українська дитяча письменниця Леся Воронина.


А для вас – дітки – нова енциклопедія «Світ дивовижних тварин». Тут зібрані своєрідні рекорди: найвищі, найшвидші, найрозумніші тварини.
Хочете отримати відповіді на питання: хто будує найміцніше житло, хто глибше пірнає, або хто найкраще піклується про своїх діток? Тоді швидше прямуйте до Волинської обласної бібліотеки для юнацтва у відділ абонементу, книга чекає на вас!


Крістенсен К. Як ви збудуєте своє життя? – це спроба крізь призму бізнес-ідей показати можливості для досягнення цілей, які ставить перед собою кожна людина: побудова кар’єри, щасливі сімейні стосунки, гармонійне виховання дітей. Автори не обмежуються загальними теоріями, а на конкретних прикладах розглядають стратегії для досягнення успіху.
Отже, якщо ви хочете знайти відповідь на важливі життєві питання – ця книга для вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар