четвер, 13 липня 2017 р.

Проведіть літні канікули разом з книгою

       Дорогі наші читачі: дітки, підлітки, юнацтво! Завітайте у відділ абонементу, де на вас чекає цікава добірка художньої літератури для літнього читання.
          Для школярів пропонуємо твори за шкільною програмою.
         Якщо ви забули, що було задано прочитати влітку – не турбуйтеся, ми допоможемо. В бібліотеці ви знайдете друковані списки творів української та  зарубіжної літератури, які допоможуть вибрати потрібні книги!
 
 
         Для додаткового читання пропонуємо таке:
         Хочете бути розумними і знати більше за своїх однолітків? Тоді ці видання для вас! Цікаві факти про нашу Батьківщину – Україну, її культуру та традиції, про світ навколо нас та інша корисна інформація стане вам у нагоді!

          Що може бути цікавішим за її велич історію, особливо коли вона висвітлена в історичних романах В. Шкляра, В. Чемериса, Я. Яріша, Т. Литовченка… Ви дізнаєтеся про найяскравіші сторінки історії України та  познайомитеся з її постатями. Сподіваємося, що запропоновані книги захоплять вас гостротою сюжету та яскравими подіями.
      А хочете більше знати про природу, цікаву біологію, братів наших менших? Ну що, зацікавилися? Швиденько до нас за книгами…
          І, наостанок, «соляночка»… Просто цікаві книги від життєвого до наболілого, від пригод до фантастики

 
        Чекаємо на вас, адже немає в світі нічого кращого і захопливішого, аніж читати цікаві книги!



Немає коментарів:

Дописати коментар