середу, 19 липня 2017 р.

Друзі, зустрічайте нові книги!


Андрій Кокотюха входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні. Представляємо нові детективні повісті для дітей: «Колекція гадів»,  «Мисливці за привидами» та «Подвійний капкан».
Пориньте у небезпечні та веселі пригоди разом із шаленою парочкою ваших ровесників!


Кокотюха А. Київські бомби. Це  сорок п’ята книга в доробку письменника. Як зазначив сам автор, вона розповідає про «любов, терор, алюзії на наше сьогодні». Твір задумувався давно, але його здали у виробництво саме тоді, коли на київському Майдані почали вибухати перші бомби… Роман містить деякі нові елементи. Це відхід від традиційного для Кокотюхи детективного жанру та поява «живих», жіночих персонажів.


       Дімаров А. Друга планета. Фантастичні повісті А. Дімарова – це завжди захоплюючі історії з цікавим сюжетом. І цього разу автор підготував для юних читачів нові мандрівки про дітей двадцять п’ятого століття. Школярі потрапляють у безмежжя минулого і майбутнього, на них чекають неймовірні випробування й несподівані небезпеки…


Пам’ятаєте Анне Беа, з якою ви познайомилися, прочитавши книгу норвезької письменниці А. Сульберґ «Хто проти суперкрутих»? Вона постійно боролася зі своїми страхами…  
У новій книзі «Привиди проти суперкрутих» Анне не впізнати! Дівчинка значно посміливішала, співає у гурті і, навіть, наважується на шкільну поїздку в гори. Але життя підготувало їй нові страхи… Ох, такі страхіття вам і не снилися!


           Левкова А. Старшокласниця. Першокурсниця. У житті Лілії Маринник – головної героїні книги, переламний період: завершення школи та вступ до університету. У цей час відбувається стільки всього: кохання й «сотворення кумирів», перипетії взаємин з друзями та вчителями, розчарування – передусім у собі… Всі події дівчина занотовує у щоденник. Про те, як це – бути підлітком на початку 2000-х, читайте у новій книзі.

           Кінг С. Вовки Кальї. Темна вежа V. Як можна уявити світ фантастики без Стівена Кінга? Це п’ята книга легендарного циклу. Головний герой – Роланд Дескейн прямує до Темної вежі через ліси Серединного світу на південний схід. Шлях приводить мандрівника та його друзів до містечка Калья Брин Стерджис. Але за пасторальним фермерським краєвидом панує загрозлива пітьма. Звідти приходять Вовки, які крадуть дітей, забираючи їх до Краю грому…


Мойєс Д. Останній лист від твого коханого. Джоджо Мойєс – відома своїми зворушливими романами про кохання. Всесвітнє визнання вона отримала за роман «До зустрічі з тобою», який одразу після виходу у 2012 р. увійшов до списку бестселерів The New York Times.


Головна героїня історії – журналістка Еллі, виконуючи завдання вимогливої шефині, знайшла в бібліотеці любовні послання, написані багато років тому. Еллі починає розслідування, яке повністю змінить її життя. Чи вдасться їй після прочитання якого залишається приємне враження. І бажання дещо над чим подумати … Насолоджуйтесь!


          Янссон Т. Літня книжка. Книги цієї письменниці відомі серією дитячих книг про мумі-тролів. Пише вона і для дорослих. Пропонуємо вам нову повість «Літня книжка». Ця книга припаде до душі всім любителям глибокої сентиментальною прози, однаково здатної змусити читачів посміхатися та сумувати разом з головними героями, насолоджуючись навколишньою природою самотнього острова.


      
Гоукінз П. Глибоко під водою. Найочікуваніша книга 2017 року! Новий хіт від авторки світового бестселера «Дівчина у потягу». Основа книги – містика.
           Бережіться тихої води, адже ви не знаєте, що ховається під нею… Гарне мирне містечко. А поруч із ним Затон Утоплениць –  затока, яка протягом століть забирала життя десятків жінок. Письменницю Нел Ебботт зачаровували моторошні легенди про це місце і його жертв. Та ось Нел стала однією з них… Здавна чорні таємниці затону отруювали свідомість тутешніх людей. І сьогодні мешканці містечка вже не мають вибору: його зробили за них сто років тому, а може, кілька століть. Загадку потрібно розгадати до того, як темна вода прийме у свої глибини нову жертву…



Коельйо П. Шпигунка. Ця книга про історію жінки, яка стала чи не найбільшою загадкою чи містифікацією початку ХХ століття, навіть розсекречена через багато років британською MI5 та розвідками Німеччини і Нідерландів, залишила по собі більше питань, ніж відповідей. Мата Харі – «Перлина Сходу». Хто вона насправді? Чи дійсно була шпигункою? Дізнаєтесь, прочитавши книгу!


Українські байки. До збірника увійшли найкращі байки Петра Гулака-Артемовського, Левка Боровиковського, Віктора Забіли, Євгена Гребінки, Леоніда Глібова та інших українських письменників. І хоча байки мають здавна сформовану структуру, традиційне коло образів, мотивів, сюжетів, вони і нині приваблюють читачівАдже у них  є і гумор, і сатира, і яскраві характери, і корисна мораль. Тож читайте ці, просякнуті народною мудрістю твори, осягайте їхню філософію, смійтеся і отримуйте задоволення!

















Немає коментарів:

Дописати коментар