понеділок, 2 жовтня 2017 р.

«Вивчайте правила дорожні, їх добре знати має кожний»

На дорозі так правил багато,
Їх дотримуйся, друже, завжди!
Якщо будеш ти їх шанувати,
То й не трапиться лиха-біди!

Всі люди протягом свого життя є пішоходами та пасажирами. Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Транспортнаш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, можна стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не лише корисним, а й небезпечним!


З метою поліпшення стану безпеки дорожнього руху, набуття навичок безпечної поведінки на дорозі, 26.09.2017 р. для учнів 5-х класів Луцького навчально-реабілітаційного центру, була проведена бесіда з елементами гри «Вивчайте правила дорожні, їх добре знати має кожний».

 
 

У ході бесіди діти переглянули пізнавальні відеофільми та мультфільми, де моделювалися різні ситуації поводження на дорозі.

 

Із зацікавленням взяли участь у грі на вміння правильно переходити дорогу. А запропонована вікторина переконала дітей, що знання правил дорожнього руху та уважність на дорозі збереже життя.


 


 


 




Найактивніші учні отримали подарунки – інтерактивні дитячі книги, які допоможуть вивчати дорожні правила весело і просто.

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар