вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Нові книжки

Друзі, не пропустіть нові книги!

Мабуть, кожен, хто читав будь-який роман Василя Шкляра, так чи інакше починає інакше асоціювати твори цього автора із патріотизмом, із національною ідеєю. І справді –  значна частина творів Шкляра присвячена національно-визвольній боротьбі України за незалежність у різних часових проміжках нашої історії. Ось і новий роман «Троща» письменник присвятив воїнам УПА. Автор довго шукав універсальну історію про бандерівське підпілля, важкі часи другої половини 1940-х років. Використовував розповіді зв’язкової УПА Анни Зеленої та командира сотні УПА Мирослава Симчича.
Цей роман варто прочитати, бо це – наша історія, це – перемога людини над обставинами і собою.







Світлана Талан пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжокжінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до батьківщини. Такими
В основі нових романів «Спокута» та «Ракурс» – також реальність.
Перший роман піднімає проблеми сімейних труднощів і негараздів. Сімейні зв’язки, складні взаємини, переплетіння доль… Як їх подолати? Що робити? Варто прочитати.
Другий – пропонує читачеві поглянути на події весни 2014 – осені 2015 в Луганську та Донецьку з іншого ракурсу, під дещо іншим кутом зору… Під яким? Читаємо і дізнаємося.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар