четвер, 16 листопада 2017 р.

Продовжуємо знайомити вас з виданнями, які надійшли у відділ абонементу:

      Прислівя прикмети та повіря українського народу Унікальна збірка прислів’їв, приказок, прикмет та повір’їв українського народу – блискуче втілення людського гумору й дотепності живого слова. Конкретні події, особливості людської поведінки, риси характеру, природні явища, стосунки у родині й суспільне життя – ви знайдете тут потрібний вислів на будь-який випадок життя.




        Марценюк Т. Гендер для всіх: виклик стереотипам Чи знаєте ви, що в Україні зарплата жінок у середньому на 30 % менша, ніж зарплата чоловіків, і що тут досі є перелік кількасот професій, заборонених жінкам? У якій сфері, на вашу думку, дискриміновано чоловіків? Чи розбираєтеся ви, що таке сексизм, ейджизм, ромофобія?
         Якщо вас бентежать суспільні нерівності та несправедливості і ви хочете аби наше суспільство стало кращим – ця книга для вас!


         Чапай А.  Авантюра Нове видання від Артема Чапаяце реальна історія реальних мандрів автостопом, без грошей, без плану й деколи без необхідних документів. Кинувши роботу й навчання, український студент їде «дизелями до Нью-Йорка», а далі, заробляючи на дорогу під час подорожі, проїжджає Мексикою, Кубою, Белізом, Ґватемалою, Гондурасом, Сальвадором, Нікараґуа. Він знайомиться з десятками чудових людей, знаходить близьких друзів, завдяки дорозі по-новому розуміє світ, та й самого себе. Книга написана в експериментальному стилі, з відчутним впливом інтернету й молодіжного сленгу.



Немає коментарів:

Дописати коментар