середу, 11 квітня 2018 р.

Зустрічайте наші новинки!



Прохасько М. Нестримна сила води Від Маркіяна Прохаська ми завжди очікуємо чогось цікавого. Не вийняток і нова книга дев’яти оповідань «Нестримна сила води» – про пошук ідеального міста. Серед безлічі можливих урбаністичних пейзажів, часів, вимірів, потенційних сюжетів та альтернативних світів тут розгортаються історії розквіту та занепаду, відчаю та надії, безпеки та переховування, виникнення запитань та пошук відповідей, тріумфу, поразки та рутинного переживання найбільшого щастя.

Слейтер К. Розумник За цю книгу британська письменниця отримала десять літературних нагород.
Захоплива і водночас щімка розповідь, написана від імені особливого хлопчика, нікого не залишить байдужим. Вона про те, як нелегко буває жити у сім’ї, коли вітчим ображає маму, як почуваєшся, коли однокласники вважають тебе «не таким», і як це –  бути бідним і втратити власну домівку... А ще – це історія про любов, яка здатна подолати всі труднощі і страхи. Історія, від якої – як не раз повторює сам головний герой –  «тріскає серце».


Грін Д. Черепахи аж до низу Пропонуємо вашій увазі черговий бестселер від Джона Гріна.
Нелегко знайти людину, яка бачить світ так само, яким його бачиш ти.
Шістнадцятирічна Ейза ніколи не прагнула розгадати таємницю мільярдера-втікача Расселла Пікетта, але тепер йдеться про винагороду в сто тисяч доларів, до того ж її подруга хоче взятися за розслідування. Тож дівчата разом долають відстань, що відділяє їх від Девіса, сина Расселла Пікетта.
Ейза старається. Вона старається бути хорошою донькою, хорошою подругою, хорошою ученицею і, можливо, навіть хорошим детективом. Але їй доводиться жити всередині спіралі власних думок, яка дедалі більше закручується…


Рачицкас В. Хлопчаки танцюють брейк Герой книги литовського письменника Вітаутаса Рачицкаса – третьокласник Йокубеліс Вайніс. Він часто потрапляє у халепи, коли вдає із себе хворого, або намагається зірвати урок малювання. Бешкетний, але водночас допитливий і кмітливий, все ж таки допомагає своєму класу, що заблукав у лісі, хвилюється за однокласницю, з якої насміхаються інші дівчатка, і впевнений, що найкращий подарунок для мами на день народження –  самокат.
Це книга, в якій автор уміє на рівних говорити з дітьми і про смішне, і про серйозне.


Дикинсон М. Лучик надежды Чудова книга популярної британської письменниці. Її героїня – дівчина Метті переживає не найкращі часи: несподівано помер дідусь, покинув хлопець… Аби якось відволіктися та змінити обстановку, дівчина відвідує будинок пристарілих, де знайомиться зі співачкою Рені Сильвер, якій хоче допомогти вернутися на сцену. Як зміниться життя Метті? Чи зустріне вона справжнє кохання? Прочитайте книгу і дізнаєтеся багато цікавого!



Немає коментарів:

Дописати коментар