понеділок, 9 липня 2018 р.

І знову цікавинки! Завітайте до нас у відділ абонементу!


Зубченко О. Перемагаючи долю. Повій, вітре! Це 3 книга автора про доблесне українське козацтво. Сюжет книги цікавий і захоплюючий. XVII століття відоме татарськими набігами на Україну. Хто ж може протистояти чорному полчищу орди? Звичайно – козаки, воїни, які дійсно любили і захищали свою Батьківщину.
Слава про звитягу і мужність козацтва рознеслася по всій Європі. Французьке командування пропонує козакам звільнити Дюнкерк від іспанців. В дорогу вирушає славний козацький сотник Іван Рубай. У сотника на Батьківщині залишається кохана Оксана, яку він хотів би притиснути до свого серця по поверненню додому. Чи вдасться йому це чи ні… все розповість книга.

Стрижевська Т. Де ESC з моїх халеп? Цю психологічну повість авторка не просто пише від імені підлітка, а й тонко осягає дійсність його відчуттями.
Сніжці-Сніжані п’ятнадцять. Вона фарбує собі волосся синім, щоб не бути схожою на Рапунцель, а ще майже не готується до ЗНО, захоплюється аніме та комп’ютерними іграми-стрілялками, уміє оновити прошивку на планшеті, шукає щирості й наразі мало тямить у коханні. А ще доволі рідко знаходить розуміння в дівчат і по відверту пораду їй легше, буває, звернутися до друзів-хлопців.

Лачина А. Украдений цвіт У другій книзі трилогії польської письменниці на двох сестер чекають пригоди – захопливі й романтичні, але водночас небезпечно-детективні.
Жасміна, студентка медичного коледжу, вирушає з друзями до Греції на відпочинок. Тим часом її молодша сестра Ружа вперше без супроводу дорослих їде в паломницьку подорож, що стане для неї незабутньою із зовсім несподіваних причин. Що ж може статися серед давніх руїн та мальовничих краєвидів? Як здолати нездоланні випробування? Чи зможе любов урятувати від небезпеки? Дізнаєтеся з книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар