середу, 13 травня 2020 р.

Як виховувати дітей різної статі?

Привіт, друзі! Сьогодні ми хочемо запросити до розмови ваших батьків, адже ця тема стосується саме їх. Будемо говорити про виховання. А допоможе нам у цьому чудова книга-тренінг психолога Анни Гресь «Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному?». Книга, що допоможе батькам зрозуміти свою дитину та виховувати її щасливою!
Погодьтеся, виховання і навчання хлопчиків та дівчат, складний процес, якій вимагає абсолютної батьківської уваги. І тут потрібно враховувати всі деталі, адже, кожна дитина унікальна, не така, як усі. Хлопчики та дівчата в ранньому дитинстві здаються такими схожими одне на одного, але насправді спільного не так і багато.


Ви дізнаєтеся, як допомогти виховати дівчинку спокійною, ніжною, креативною та спортивною, а хлопчика – сильним сміливим та позитивним? Чи варто виховувати по-різному хлопців та дівчат? Чи правильно «програмувати» дитину залежно від ґендеру? Як чинити, виховуючи дітей, щоб у майбутньому вони почувалися щасливими? Про психологічні особливості дівчат та хлопців.
А ще спробуєте з’ясувати, як застосовувати запропоновані знання в житті – наприкінці книги відведено спеціальне місце для самостійної роботи батьків.



Відповівши на запитання невеликої анкети, ви зможете краще зрозуміти власне ставлення до сина чи доньки, її виховання та майбутнього.

Немає коментарів:

Дописати коментар