понеділок, 18 травня 2020 р.

Варто читати і знати!



Шановні батьки, педагоги, психологи! Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі надзвичайну книгу американських авторів Д. Сіґела та Т. Брайсон «Досить істерик! Комплексний підхід до гармонійного виховання дитини». Вони пропонують новий підхід до виховання дітей.


Що ж такого надзвичайного у цій книзі? Та ніби нічого такого, щоб ви не знали, чи не чули раніше. Але у ній все систематизовано, чудово пояснюються механізми дитячої істерики та вашої реакції на неї.
Тут ви знайдете відповіді на такі запитання: Як підготувати дітей до садочка чи школи, навчити спокійно робити домашні завдання та вкладати спати без істерик? Як встановити емоційний зв’язок без наказів, заборон чи постійного контролю?

Звичайно, не варто вважати цю книгу панацеєю, вона не є нею. Не варто очікувати, що прочитавши книгу, ви назавжди справитеся з дитячими істериками. Але ця книга – дороговказ подолання проблеми.


Погодьтеся, ми часто використовуємо не ті методи, щоб заспокоїти дитину. Завжди треба спочатку заспокоїтися самому. Якщо ми самі в запалі щось робимо – дитина не сприймає цю інформацію добре. Якщо ми роздратовані – дитина нас не чує, вона чує лише наш емоційний стан. Є такий вислів: «Дитина потребує найбільше любові саме в той час, коли вона найменше її заслуговує».

Радимо прочитати цю книгу: батькам дітей будь-яких вікових категорій, бабусям і дідусям, педагогам, психологам, усім, хто так чи інакше стикається з дитячими істериками або поганою поведінкою дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар