понеділок, 18 квітня 2022 р.

Цікаво про загадковий світ котів-вояків

 



Дорогі друзі, запрошуємо всіх поціновувачів сучасного фентезі поринути у загадковий світ котів.

Для вашої уваги серія пригодницьких романів для підлітків про котів-вояків, створена британськими письменницями під загальним псевдонімом Ерін Гантер.

Чотири Клани котів. Чотири потужні стихії. Чотири армії вояків, що живуть за законами честі та братерства.

Книги проведуть вас найпотаємнішими стежками світу котів-вояків, познайомлять з найвидатнішими провідниками та медикішками, навчать вояцьких правил та бойових прийомів і розкриють вражаючі секрети.

Особливо рекомендуємо для прочитання людям з алергією на котячу шерсть, оскільки книги викликають величезне бажання завести в домі персонального котика-вояку.

У «Котах-вояках» авторки намагаються розкрити всіх ключових персонажів. Вони «олюднюють» своїх героїв, вдало зображуючи страждання матері, яка віддала власних дітей, роздуми про те, що є правильним, а що просто легке тимчасове рішення, душевні переживання через відданість клану, яка вимагає зректися кохання, а також показують, до чого може призвести недовіра, і шукають межу між відданістю провіднику та відданістю клану, особливо якщо накази провідника наражають на небезпеку кожного. Саме через таке «олюднення» іноді читач забуває, що книга про котів, і ловить себе на думці, що всі перипетії відбуваються в світі людей. І це наближення – ще одна причина популярності серії не тільки  серед дітей, але і серед дорослих.   

Приєднуйся до котів-вояків, пригоди розпочинаються!..

Немає коментарів:

Дописати коментар