вівторок, 6 грудня 2022 р.

День ЗСУ і бойовий півень-бандерівець для наших майбутніх читачів!

 

У нас тепер є нові друзі – Дитячий садок «Пізнайко» - симпатичний, по-домашньому теплий дитячий садок № 5.

Яке емоційне і зворушливе свято-майстерку в День  Збройних Сил України організували вихователі дошкільнят! А нас запросили для урочистого вручення нашого подарунка - бойового бандерівського півня Петра, який без діла роками стояв на каталожику краєзнавчого відділу і особливо не тішив дорослих.

 Дитсадок «Пізнайко»  давно знається на мистецьких зустрічах з письменниками, художниками, майстрами декоративно-ужиткового мистецтва. Сьогодні вони почули про художника Миколу Кумановського, побачили півня, каркас якого він робив, допомагаючи свої доньці зробити практичну роботу з пластики в коледжі культури і мистецтв.

 Діти і дорослі віддали шану нашим військовим. Вони знають, хто боронить їхні життя сьогодні, тому  з радістю робили подарунки воїнам – бойових півнів, сміливих птахів, які боронять світ від пітьми і охороняють їхні сни в усіх казках і легендах.

З таким дітьми, з такими виховниками в росіян нема шансів нас поневолити!

Дякуємо керівнику дитсадка пані Ніні Матвіюк, виховательці-методисту пані Наталії, керівникам мистецьких гуртків за подвижницьку роботу і любов до дітей. Запрошуємо всіх вас до нас в юнацьку бібліотеку, поговоримо і поусміхаємось).

А поки - слава Збройним Силам України! Слава Героям! Вічна шана і пам’ять загиблим воякам ЗСУ! Завдяки вам Україна – вільна!

 












Немає коментарів:

Дописати коментар