середу, 28 лютого 2024 р.

Хочеться читати про кохання, дружбу і всіляке-все романтичне!

Елін Гільдербранд «28: Наступного літа в той самий час»

 

   







    Та такий вже теплий по-весняному кінець лютого зараз, що хочеться читати щось таке радісне і гірке про кохання. Дружбу. Почуття. Бо ж не всі любовні чи життєві історії в книгах, які є у нашому відділі,  цукерково-ванільні. Любов – то драма майже завжди. Кохання і дружба – то завжди непросто. Тому, сьогоднішній лютнево-березневий тиждень присвячуємо книгам про кохання.

    Отож, перша з нових книг, яку пропонуємо  і яку вже встигли прочитати 5 наших постійних читачів – це мелодрама Елін Гільдербранд «28: Наступного літа в той самий час».  Відгуки пречудові. Всім п’ятьом сподобалась.

    Книжка про двох прикольних людей Меллорі і Джека, які випадково зустрілись на парубоцькій вечірці брата Меллорі в пляжному котеджі. Сюжет описує життя цих двох від 28 років до галатного віку 58+. В цьому романі – історія кохання, яке стає міцнішим з роками. З моменту знайомства головні герої вирішують зустрічатись традиційно – наступного літа в той самий час. Прекрасна історія про людей, які кохають. Рекомендуємо, як горня какао з зефіркою чи заварними тістечками.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар