середу, 6 березня 2024 р.

Тернопільське видавництво «Мандрівець» і його новинки: романи Нелі Романовської «Дім Єви» і «Рятуючи Єву»

Ми отримали з крайньою партією нових книг отакий чудесний дует романів Нелі Романовської. Читати легко, але сюжет важкий і драматичний. Надалі читачів чекає багато такої літератури: післявоєнної, воєнної з драматичними, ліричними і трагічними історіями людей, які були, жили і вижили в цій війні.

  Оповідь в цій книзі йде від імені Єви Шелест. Вона – вагітна мешканка Бучі, якій вдалося врятуватись після того, як окупантів вигнали з міста. Фізично врятувалась. Але не душевно. Апатія. Агресія, психічний розлад – це чекає тих, хто перебуває в посттравматичному стресовому розладі. В сюжеті порушені питання, як подолати біль, перейти горе і чи можливе життя в Бучі після трагедії перших днів рашистської навали.

  Цей роман має ще одну назву – «Роман для багатих або Органайзер вашого життя». Ковідний 2020 рік. Героїня першого роману «Рятуючи Єву» вперше зустрічається з Євою Шелест. Героїня знаходить собі підопічну і турбується про її психологічний стан. За методом японки Марі Кондо жінки наводять лад у домі, душі та стосунках. Психотерапевтичні знахідки допомагають виправити гармидер в житті і побуті.

Цікаво читати. Радимо)


Немає коментарів:

Дописати коментар