четвер, 4 квітня 2024 р.

Радість і сміх дарують життя і сили жити далі або 1 квітня ніхто не відміняв

Вже більше 10 років назад ми почали співпрацю з ГО «Джерело життя». Воно якось за документами називається трохи інакше, але не в тому суть. Суть в тому, що то особливі дорослі люди, люди з інвалідністю, від народження. Їх об’єднали, щоб вони мали коло приятелів і знайомих, щоб вони творили, щоб відволікались, спілкувались і соціалізувались. А ще – наші зустрічі – то велика допомога батькам, які знають, що їхня особлива  доросла дитина зайнята і перебуває в безпеці .

Сьогодні ми трохи посміялись, згадали  про свято розіграшів і сміху – 1 квітня і познайомились з історією виникнення цього свята. А ще згідно нашого проекту з паперопластики спробували робити з джерелівцями закладки до книжок з прикольними рухомими оченятами.  А ще уважно слухали всі гуморески, які вчили учасники ГО. Як вони ті тексти пам’ятають роками – не маєм поняття! Захоплюємося) Читали, як справжні актори, чуттєво і дуууууже натхненно, просто – браво!

3 хвилини сміху замінюють 15-тихвилинну ранкову зарядку. Ми всім абонементом пішли думати, що краще кому – посміятись чи зарядку зробити 15 хвилинок перед кавою. От, думаємо) А ви?






























Немає коментарів:

Дописати коментар