четвер, 23 листопада 2017 р.

9 листопада – День Книги рекордів Гіннеса


Навряд чи знайдуться люди, які ніколи не чули про Книгу рекордів Гіннеса, адже довідник має світову популярність. В цей день у різних країнах люди намагаються встановити  нові рекорди. Серед них: найбільша картина зі світлодіодних ліхтариків, найвищі тварини, найбільший батон, багаточисельний бій подушками тощо.

З цієї нагоди, працівники відділу абонементу Лариса Малиновська та Наталія   Любашевська запросили 22 листопада 2017 р. учнів 8-х класів Луцького навчально-реабілітаційного центру на мультимедійна годину «День Книги рекордів Гіннеса».
 

 

Діти  не лише ознайомилися зі світовими досягненнями людства та унікальними тваринами, а й були вражені різноманітністю рекордів Книги Гіннеса.
 

  


Справжнє задоволення викликав перегляд відеороліків про значні досягнення легендарних українських спортсменів, зокрема С. Бубки та Л. Латиніної.
Про рекорди юних спортсменів дізналися з «Національного реєстру рекордів України – 2017».
Про те, на які нові рекорди чекати у 2018 році, дізналися з анонсу до 63 видання Книги Рекордів Гіннеса.
 

 


На завершення заходу діти зробили висновок: цікавтеся новими рекордами та досягненнями інших, і, можливо, одного разу ваше ім’я також буде на сторінках найпопулярнішої Книги світу!

Немає коментарів:

Дописати коментар