середу, 10 січня 2018 р.

Шановні підлітки! Розпочався новий 2018 рік і ми з радістю запрошуємо вас відвідати відділ абонементу! Тут на вас чекають цікаві книжкові новинки!




Процюк С. Сорок цистерн любові Психологічна повість «Сорок цистерн любові» – нова сторінка у сучасній українській прозі для підлітків. Любов як світло світу – один із центральних концептів твору. Автор зосереджує свою увагу на проблемах стосунків батька і сина, висвітлює суперечливі внутрішні стани кожного, розкриває сутність дитячих психологічних травм. Складно однозначно відповісти, хто є головним героєм повісті. Напевно, все-таки, батько, хоч сюжетний  і наративний план розповіді тяжіє до підліткового дискурсу. 


Лущик П. Таємниця зошита без палітурок Новий роман українського письменника, виданий у Волинському видавництві «Твердиня» познайомить вас з екстравагантною англійською школяркою українського походження Орисею, яка вперше побувала в Україні. Дівчинка ніколи не думала, що вимушена поїздка до невідомої їй країни так докорінно змінить її життя. Позаду залишаться безтурботне життя та ненадійні друзі; попередунові пригоди,розгадка таємниці діда і... нерозділене кохання.
А почалося все зі щоденника діда, що випадково потрапив їй до рук...


Сігал Е. Історія кохання Для людей багато справжнього кохання не буває. А читати написане глибоко й пронизливо – одна насолода!
Роман американського письменника про зворушливе кохання студента, сина мільйонера, до дочки бідного італійського емігранта. Побравшись, молодята живуть у скруті, проте вони щасливі. Здається, ніщо не може їх розлучити. І справді, розлучає їх лише трагічна смерть Дженні…


Кобен Г. Додому Патріку Муру й Рісу Болдвіну було по шість років, коли одного дня вони не повернулися додому. Згорьовані батьки та поліцейські кинули всі сили на пошуки зниклих дітей. Але хлопців так і не знайшли… Батькам довелося прийняти жахливий тягар утрати і припинити пошуки. Через десять років Патрік Мур повертається. Сам. Що зможе розказати хлопець про день викрадення і про те, що відбувалося з ним протягом цього часу? І чи розповість узагалі?
Детектив і спортивний агент Майрон Болітар починає розплутувати химерний клубок таємниць десятирічної давнини. Чи вдасться йому вийти на слід викрадачів та повернути Ріса Болдвіна додому?


Росткович О. Веселі й не зовсім фантастичні оповідання Зустрічайте  книжкову новинку в галузі фентезі – збірку фантастичних оповідань.
Книга відкриває таємничу завісу третього тисячоліття. За версією автора, у ньому співіснуватимуть люди і роботи у далекому 3017 році.
Книга вийшла друком у Волинському видавництві «Твердиня».

Запропонуйте цю книгу своїм батькам, сестрам, подругам…


Карр А. Легкий спосіб кинути курити спеціально для жінок Все, що вам потрібно для того, щоб кинути палити, – це книга, яку ми пропонуємо прочитати! Вам нема чого боятися, ви не наберете вагу і не відчуєте, ніби вам чогось бракуєви навіть можете продовжувати палити, поки її читаєте.
«Легкий спосіб кинути курити» дійсно ефективний метод, який набув широкої популярності та має величезний успіх у багатьох країнах світу. Прочитавши цю книгу, ви позбудетеся згубної звички та відчуєте незвичайну свободу.
Переваги методики Аллена Карра:
Простота: не потребує замінників нікотину або допоміжних засобів.
Зручність: жодних мук відвикання та дискомфорту.
Універсальність: підходить навіть запеклим курцям та не вимагає надмірних зусиль.
Ефективність: клініки Аллена Карра успішно працюють в усьому світі.
Результат: 95% курців кидають курити назавжди!
Ми вас заінтригували? Тоді беріть книгу і починайте читати негайно!


Вашим молодшим братикам рекомендуємо прочитати книгу «Піратські історії». Невже всі пірати безжальні, підступні ошуканці? Грабують кораблі та вчиняють напади на людей? Чи може вони добрі та милі любителі морів на яких весь час роблять наклеп? Розібратися з цими домислами допоможе ця книга. Тільки будьте обережними, адже пірати на березі!


Це лише частина новинок, які ми пропонуємо вашій увазі! Завітайте у відділ абонементу – ви будете здивовані різноманіттям цікавої літератури!

Немає коментарів:

Дописати коментар